Δημήτρης Δημόπουλος

Αρχική / Δημήτρης Δημόπουλος

A4 – σταντ-απ μονόλογος

Μετά από μια σειρά σολντ-άουτ παραστάσεων στον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων στην Αθήνα, ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει στο Θέατρο ΕΛΕΡ – Ελένη Ερήμου τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τα πιο εξομολογητικά κείμενα του ως τώρα και με τίτλο Α4.

Πόσες σελίδες Α4 απαιτούνται για να ξεδιπλωθούν τέσσερις ιστορίες βασισμένες σε πραγματικά βιώματα που δεν είναι πάντα απαραίτητα κωμικά; Ο πολυπράγμων κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος, επιστρέφει μετά την ανατρεπτική Καφρόκρεμα και παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τα πιο ενδοσκοπικά κείμενα του ως τώρα. Και όταν λέει «ενδοσκοπικά», εννοεί «αυτοναφορικά». Και όταν λέει «αυτοναφορικά», εννοεί «εγωκεντρικά». Και αναρωτιέται: Θα ήταν πιο γνωστός αν δεν είχε ένα τόσο κοινότοπο ονοματεπώνυμο; Αυτό το «ένα χαρτί να έχει το παιδί» που μόλις απέκτησε και ένα συνοδευτικό μεταπτυχιακό, θα βοηθήσει όντως σε κάτι; Πόση κωμωδία μπορεί να κρύβεται στη διαχείριση μιας απώλειας; Και πόσες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν από την ευτυχία της ζωής; Και, τέλος πάντων, πόσα αστεία χωρούν σε μια σελίδα Α4;!

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

διάρκεια παράστασης: 80’

εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, 10€ μειωμένο (φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανέργων)

διάθεση εισιτηρίων: more.com, στο δίκτυο καταστημάτων Nova, Public, Media Markt και στο Θέατρο ΕΛΕΡ – Ελένη Ερήμου πληροφορίες: 2117353928